Samen onderweg!

Samen onderweg!

Een fietsestafette die al onze vestigingen verbindt.

Met ruim 3.000 IVC Evidensia collega’s in heel Nederland hebben we een schat aan diergeneeskundige kennis. Tijd om die te delen! Daarom bedachten we een feest dat één jaar duurt. We fietsen van vestiging naar vestiging, ontmoeten elkaar, delen onze best practices en zamelen geld in voor drie goede doelen.

Gezonde dieren en gelukkige eigenaren. Daar gaan wij voor.

Dagelijks zetten wij ons in voor dierenwelzijn en diergeneeskunde in onze klinieken, ziekenhuizen en uitvaartcentra. Met onze Evi op Koers actie dragen wij onderstaande doelen een warm hart toe.

Draagt u ook een steentje bij?

KNGF Geleidehonden
Het is de missie van KNGF Geleidehonden om zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel opgeleide hond. Sinds de oprichting hebben zij duizenden honden geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen. Door al deze ervaring hebben wij een schat aan kennis op het gebied van hond en handicap. Hun vakkennis zetten ze tegenwoordig ook in voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, personen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) of kinderen met autisme.

Domingo House
Het Domingo House, onderdeel van Hulphond Nederland, is het Nederlandse instituut voor dierondersteunende therapie. Door middel van innovatieve therapie met getrainde honden en paarden, bieden zij mensen met een geestelijke zorgvraag een nieuw toekomstperspectief.

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn
Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn geeft 24/7 noodhulp voor medisch acute behandelingen van ernstig zieke of gewonde huisdieren. Deze dieren zijn van eigenaren die bijvoorbeeld door langdurige ziekte of het verlies van hun baan zijn aangewezen op de voedselbank of op gelijk niveau leven. Hiermee voorkomt de stichting onnodig lijden van de dieren.