Drents Friese Wold Dierenarts

Kwaliteit, betrokkenheid, klantgericht, werkplezier

Lees meer

Diensten gezelschapsdieren

Per 7 februari 2022 gaan wij een andere samenwerking aan voor de gezelschapsdierendiensten.

Samenwerking met Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Wapse

Om de continuïteit en kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen, zijn we voor onze landbouwhuisdieren en paarden een dienstsamenwerking aangegaan met Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Wapse. Gedurende een proeftijd van een half jaar met ingang van 1 november 2002 zullen wij onze avond- en weekenddiensten delen. Na dit half jaar vindt er een evaluatie plaats.

Voor wat betreft de zorg verandert er niets, ook bij de andere praktijk staat er een kundig team dierenartsen en paraveterinairen klaar die u dezelfde kwaliteit zorg bieden die u van ons gewend bent.

U kunt nog steeds 24/7 telefoonnummer 0521 - 59 13 78 gebruiken. Mocht Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Wapse dienst hebben dan wordt u automatisch doorgeschakeld.

Welkom bij Drents Friese Wold Dierenartsen

Drents Friese Wold Dierenartsen met een locatie in Diever en Bovensmilde is een eerstelijns kliniek. Wij behandelen runderen (inclusief kalveren), paarden, geiten, schapen, honden, katten en konijnen. 

Wij zijn een vooruitstrevende kliniek met een gemotiveerd team die altijd diergezondheid vooropstelt. 

Voor avond-, nacht- en weekenddienst werkt de afdeling gezelschapsdieren samen met Dierenartsenpraktijk DeenDierenziekenhuis AssenDierenkliniek de RoldertorenAnicura Assen en DSA Assen. Vanwege deze samenwerking kunnen we in elkaars patiëntenkaarten kijken om de gegevens in te zien van de betreffende hond/kat. De afdelingen paard en landbouwhuisdieren zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor spoed op 0521 – 59 13 78. Bekijk onze openingstijden.

Bezorgdienst

We bezorgen voor de landbouwhuisdieren ook de medicatie. Voor 10.00u besteld is dezelfde dag bezorgd.