Voedingsadvies op maat 

Vraagt u zich weleens af of uw hond/kat de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt?  

Met behulp van een nieuw uniek, online voedingsplatform geven wij u een onafhankelijk voedingsadvies voor alle levensfases en gezondheidscondities van uw viervoeter. Voor gezonde dieren of dieren met een aandoening (bijvoorbeeld een langdurig geïrriteerd maagdarmkanaal of een huidprobleem). Ook zijn er speciale trajecten voor dieren die moeten afvallen of juist om een gezonde groei bij puppy’s en kittens te bevorderen.  

Het platform werkt met alle merken voeding en kan op basis van een aantal vragen de precieze voedingsbehoefte berekenen. Zo ontvangt u een uitgebalanceerd voedingsadvies dat aan alle behoeften van uw huisdier voldoet. Het advies kan worden samengesteld met droog-, nat- en/of rauwe voeding. 

De paraveterinairen staan in direct contact met onze dierenartsen, maar ook met een erkend veterinair voedingsspecialist. Dit betekent dat ook uitzonderlijke kwesties bij ons terecht kunnen voor een op maat gemaakt voedingsadvies, denk bijvoorbeeld aan een zelfkookdieet onder volledige begeleiding van paraveterinair én dierenarts. 

Loopt u al langere tijd met de vraag of u wel de juiste voeding geeft of heeft uw huisdier klachten die maar niet overgaan? Maak dan nu een afspraak voor een voedingsconsult bij onze paraveterinairen. In de maand juni kunt u bij ons terecht voor een kosteloos kennismakingsconsult!