Diensten gezelschapsdieren

Diensten gezelschapsdieren

Zoals u wellicht weet, deelden wij onze gezelschapsdierendiensten met Dierenartsenpraktijk Vries en Dierenartsenpraktijk Norg. Helaas is door uitval binnen deze praktijken dit niet haalbaar gebleken. 

Om u tijdens de avond-, nacht- en weekenddiensten dezelfde kwaliteit diergeneeskundige zorg die u van ons gewend bent te kunnen blijven bieden, hebben wij dan ook gezocht naar een nieuwe samenwerking. Wij denken deze gevonden te hebben in een dienstengroep met de volgende praktijken: Dierenartsenpraktijk Deen, Dierenziekenhuis Assen, Dierenkliniek de Roldertoren, Anicura Assen en DSA Assen

Vanaf 7 februari 2022 start er dan ook een structurele samenwerking met deze klinieken. 

Voor wat betreft de zorg verandert er niets, ook bij de andere praktijken staan er kundige teams dierenartsen en paraveterinairen klaar die u dezelfde kwaliteit zorg bieden die u van ons gewend bent. Wat er wel verandert, is dat alle diensten onder de zes praktijken verdeeld worden. 

Zoals aangegeven betreft het een pilot en we gaan kijken naar de haalbaarheid van deze samenwerking om zo de zorg voor iedereen op hoog niveau te houden.